Sabell Uitzenders

Al tientallen jaren matchen wij de juiste mensen aan de juiste banen. Door onze snelle aanpak en persoonlijke betrokkenheid hebben wij een enorm klantenbestand opgebouwd. Zo hebben wij voor zowel werknemers als werkgevers veel te bieden. Onze medewerkers zijn dynamisch en gedreven. Wij houden van direct contact en staan 24/7 voor jou klaar. Persoonlijke betrokkenheid, snelle afwikkeling en gunstige tarieven staan bij ons centraal door onze geautomatiseerde portal.

Focusgebieden 

Op dit moment ligt onze focus voornamelijk op de ICT, Finance (waaronder Risk and Compliance), Young Professionals en Totaalonderhoud. Wat hebben wij jou te bieden?

Werknemer

De baan die jij zoekt vinden wij!

Of je nu een baan voor korte of voor langere tijd zoekt: je komt pas echt tot je recht als jij jezelf kunt ontwikkelen. Op professioneel en persoonlijk gebied. Van een uitzendbaan naar een vaste baan. Sabell Uitzenders begrijpt dat als geen ander. Daarom kijken we niet alleen naar wat je kunt, maar vooral ook naar wat je wílt. En dan zoeken we een baan die daar bij past. Zodat je precies op je plek komt te zitten.

Personeelsbemiddeling is in alle opzichten mensenwerk. Dit vergt betrokkenheid, nauwkeurigheid én inlevingsvermogen. Daarnaast werken we snel. Onze aanpak is zakelijk en doelgericht. Echter onder één voorwaarde: de juiste persoon op de juiste plek!


Werkgever

Sabell Uitzenders biedt momenteel de volgende diensten aan:

- Werving & Selectie
Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie van Young Professionals. Binnen 48 uur kunnen wij vrijblijvend beschikbare kandidaten voorstellen.

- Detachering
Detacheren is ideaal bij de inzet van medewerkers op projecten waarvan de duur vooraf vaststaat. Meestal gaat het om specialistische medewerkers die al dan niet door de opdrachtgever zelf worden geselecteerd. 

- Uitzenden
Als je behoefte hebt aan een tijdelijke medewerker, geef je ons de functieomschrijving en alle eisen op het gebied van opleiding, leeftijd en ervaring. Dankzij ons geautomatiseerde bestand van werkzoekenden, kunnen wij snel via diverse benaderingen selecties maken voor de vacature. 


VACATURES


 
 
 
 
E-mailen
Bellen